Het café van Old Dutch.

Het alombekende bruine Café in Dinxperlo; Old Dutch.
Al meer dan een eeuw wordt dit pand gebruikt als Horeca gelegenheid. De huidige gastvrouw Jonneke Gerritsen heet u van harte welkom voor een lekkere cappuccino of één van de vele biersoorten.

Van de tap schenken wij Veltins bier en zoals het een goede kroeg betaamt, schenken wij de lekkerste speciaalbieren rechtstreeks van de brouwerij. Onder andere; Bokbier van Grolsch, abdijbier Grimbergen en Grevensteiner van Veltins.

Het café heeft twee biljarts waar wekelijks op gespeeld wordt door o.a. vereniging BVV, maar met een stel vrienden en een drankje mag u gerust een potje spelen. De tafels zijn verwarmd en verlicht.

Uiteraard kunt u met uw vrienden en kennissen ook genieten van sport op tv, of andere uitzendingen zoals diverse WK’s, EK’s, schaatsen, Formule 1 en Tour de France.

Vindt u het zo gezellig bij ons en denkt u, die wil ik inhuren? Dat is zeker weten mogelijk! Door hier te klikken komt u alles te weten over onze catering.

Heeft u nog vragen of opmerkingen en wilt u daarvoor contact met ons opnemen? Daarvoor mag u ons gerust een berichtje sturen of bellen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze cafetaria of café.