0

Old Dutch op evenementen

Ik hoor u denken, Old Dutch op evenementen? Ja zeker! Met onze catering staan wij af en toe op een evenement. Hieronder kunt u vinden welke evenementen wij allemaal hebben mogen bezoeken. U kunt niet alleen zien wat wij in het verleden hebben gedaan, maar ook kunt u zien wat er nog aan zit te komen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk welk evenement de volgende is en wie weet zien wij u daar!?

Eigen evenementen

Old Dutch organiseert het gehele jaar de leukste evenementen. Van een Luxe Paasbrunch tot een Hollandse avond! Natuurlijk wordt er met Oud & Nieuw en de kerstdagen ook niet stilgezeten. En er zijn tal van andere evenementen tussendoor!

Old Dutch inhuren

Ondanks de aanwezigheid op bepaalde evenementen, kunt u ook Old Dutch inhuren voor catering. Dat wil zeggen, wij regelen de hele catering op uw eigen feest. Daarvoor kunt u hier klikken om te kijken naar onze eigen catering. Indien u ook nog geen locatie heeft, u mag natuurlijk ook uw feest bij ons geven! Wij verhuren voor zulke gelegenheden een prachtige zaal en aangezien u deze helemaal kan inrichten zoals u dat wilt, is het geschikt voor veel verschillende feesten. Heeft u een verjaardag te vieren of misschien een jubileum? Daarmee helpt het team van Old Dutch graag bij. Doordat u hier klikt krijgt u meer informatie over de verhuur van onze zaal.

Heeft u nog vragen of opmerkingen en wilt u daarvoor contact met ons opnemen?
Daarvoor mag u ons gerust een berichtje sturen of bellen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze cafetaria of café.

Geplande evenementen

Welke evenementen staan er allemaal gepland?

Evenementen die geweest zijn

Welke evenementen hebben wij allemaal al gehad?