Welkom op de vernieuwde website van Old Dutch; cafetaria, café en zaal.

Over ons

Een plek waar iedereen zich thuis voelt. En dat is waar gastvrouw Jonneke Gerritsen en haar team zich vol passie voor inzetten. Hier wat meer informatie over ons:

Jonneke is een horecadame/gastvrouw pur sang. Vroeger droomde ze al van een eigen horecazaak en inmiddels is dit werkelijkheid geworden. (Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in het buitenland is ze blij weer terug te zijn) in Dinxperlo. Het dorp waar ze is geboren en opgegroeid.

Haar passie is om iedereen goed te verzorgen. Ze staat open voor ideeën, denkt mee en adviseert. Hierdoor is Old Dutch hét adres voor jong en oud, een plek waar iedereen samen komt. Groepen en verenigingen weten hun weg naar Old Dutch te vinden voor een potje biljart of een gezellige avond darten.

Wat kunt u allemaal bij Old Dutch?

Bij Old Dutch kunt u een catering inhuren voor op uw feest op eigen locatie. U kunt kiezen voor verschillende soorten buffetten en extra’s. Door hier te klikken kunt u meer informatie vinden over de catering van Old Dutch.
Naast catering bij u op locatie of bij onze eigen locatie, staan wij ook zo af en toe op een evenement. Bekijk bij evenementen waar wij zijn geweest en wat er nog aan zit te komen!

Heeft u nog geen locatie voor een leuk feestje? Ook dit kunnen wij regelen. Wij verhuren een prachtige zaal. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee over verzoeken die u heeft. Wij kunnen assisteren bij het indelen en de vaste geluidsinstallatie in de zaal zorgt voor een goed geluid. Wilt u meer informatie over het huren van een zaal? Klik hier.

Zoals u hierboven al gelezen heeft, Old Dutch beschikt over een gezellig café. Daarnaast beschikken ze ook over een cafetaria met de lekkerste snack van heel Dinxperlo! Heeft u hier nog niet van geproefd? Bekijk snel hier ons aanbod en komt u gezellig een keertje langs!

En tot slot maakt het team van Old Dutch heerlijke vers belegde broodjes. Heeft u een vergadering en wilt u uw collega’s trakteren op een lekker broodje? Bestellen gaat heel simpel via onze site. Klik hier voor ons aanbod en bestel snel.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen en wilt u daarvoor contact met ons opnemen? Daarvoor mag u ons gerust een berichtje sturen of bellen. Ons team helpt u graag. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze cafetaria of café.