De zaal naar wens

U kunt tijdens een feest de zaal net zo inrichten als u wilt
Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee over verzoeken die u heeft. We kunnen assisteren bij het indelen en de vaste geluidsinstallatie in de zaal zorgt voor een goed geluid.

De zaal kan ook kleiner gemaakt worden. Voor een iets intiemer feestje of een feest met een kinderspeelhoek. Uiteraard kunt u uw gasten ook een heerlijk buffet bieden.

Wij hebben een uitgebreide menukaart met buffetten. Deze heerlijke buffetten maken wij in eigen keuken. Bekijk hier de diverse buffetten voor een indruk. Uw gastvrouw Jonneke Gerritsen overlegt graag met u en stelt graag samen met u een heerlijk buffet samen!

Renovatie

De zaal is in de zomer van 2015 nog compleet gerenoveerd.
Onze ruimte voldoet nu weer aan alle eisen en er kunnen weer feesten worden gegeven die u nog lang bij zullen blijven. Het is er zeer sfeervol en kan met het juiste licht voor elke setting worden ingericht.

De zaal heeft een eigen ingang, eigen toiletgroep en een eigen hal. Van hieruit kunt u of de zaal, of het café. Zo is uw familie-, bedrijfs-, of ander feest altijd besloten. Tenzij u anders wenst uiteraard. Dan denken wij graag met u mee.

Of het nu gaat om en verjaardag, bruiloft, trouw, uitvaart, personeelsfeest, vergaderingen, familie of wat voor feest/gelegenheid dan ook. We kunnen onze ruimte er op aanpassen. Het heeft een ruime oppervlakte van 200 m2. Waarin u een feest kunt geven met maximaal 500 staanplaatsen en 260 zitplaatsen.